Nood aan een zorgeloze, verrassende vakantie? Er zijn nog enkele plaatsen bij Samana vakanties!

Nood aan een zorgeloze, verrassende vakantie? Er zijn nog enkele plaatsen bij Samana vakanties!We organiseren vakanties voor mensen met een chronische ziekte en mantelzorgers en hebben ook een apart aanbod voor mensen met een verstandelijke beperking.

De eerste vakantie ging al van start in maart en we sluiten het jaar af met een knaller in december. Voor enkele vakanties zijn er nog vrije plaatsen. Als je je nu inschrijft, stap jij binnenkort misschien ook in Mechelen op de bus richting jouw droomvakantie!

Voor citytrippers hebben we nog plaatsen naar het bruisende Londen (21/4 tem 25/4). Diegenen die van de natuur houden en het actieve niet uit de weg gaan, kunnen zich nog inschrijven voor de Fietsvakantie in de Waddeneilanden (29/6 tem 5/7). Je kan je eigen (aangepaste) fiets meenemen of we voorzien een fiets ter plaatse. Voor liefhebbers van pasta, gezellige steden en prachtige natuur zijn er nog enkele plaatsen voor de vakantie naar Verbania, Italië (22/6 – 29/6).

Ken je nog gezinnen met een persoon met een chronische ziekte, of jongvolwassenen met een chronische ziekte die genieten van een huiselijke sfeer waar ‘alles mag en niets moet’? Dan hebben we nog enkele plaatsen op de vakantie naar Arcen in Nederland (16/8 tem 23/8).

Maar er zijn ook nog vrije plaatsen dichter bij huis. Zo is er nog plaats voor enkele mensen zonder mentale of mobiliteitsproblematiek voor de vakantie naar Ter Duinen in Nieuwpoort (6/9 tem 13/9). En ook voor de doelgroepvakantie naar Vayamundo in Oostende (31/5 tem 7/6): ken jij personen met een lichte tot matige verstandelijke beperking zonder mobiliteitsproblematiek die kunnen genieten van een weekje uitwaaien aan zee? Zij kunnen zich hier nog voor inschrijven!

Voor een aantal vakanties in het najaar zijn er ook nog plaatsen.

Kom je als vrijwilliger in contact met mogelijke geïnteresseerden? Verwijs gerust naar de brochure “Verrassende Vakanties 2019”.
De brochure thuis ontvangen? Dat kan! Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 03 221 95 70.