Vacature: Verpleegkundige

Gepubliceerd: dinsdag 16 februari 2016 14:57

Ook mensen met een chronische ziekte of beperking genieten graag van een deugddoende vakantie. Even alle zorgen vergeten en een weekje gewoonweg ontspannen… Dat maken we bij Samana Antwerpen mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers die de zorg van mantelzorgers en professionals overnemen. Onder hen zijn heel wat verpleegkundigen.

We organiseren ongeveer 30 vakanties per jaar die gemiddeld 8 dagen duren. Denk bijvoorbeeld aan ontspanningsvakanties aan zee, in de Kempen of in de Ardennen, aan vakanties onder de Spaanse zon of in de Moezelstreek, vakanties voor mantelzorgers, een kerstweek, …

Verpleegkundigen hebben binnen de vakantiewerking een sleutelrol. Op elke vakantie zijn 2 tot 4 verpleegkundigen aanwezig. Je komt terecht in een groter team van 15 tot 30 vrijwilligers, die ook een stuk van de zorg mee kunnen opnemen (mensen wassen, aankleden, helpen bij toiletbezoek, …).

Wat we van een verpleegkundige op vakantie verwachten:

Wat hebben wij jou te bieden?

Ben jij verpleegkundige en heb je interesse om als vrijwilliger mee op vakantie te gaan? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Je kan ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 03 221 95 70.