Solidariteitsactie 2018 - Tombolabrieven

De solidariteitsbriefZoals elk jaar vragen we kernen en clubs om mee de tombolaboekjes aan de vrouw of man te brengen. Met de opbrengst subsidiëren we de kernen en clubs zelf, ook zij die het wat moeilijker hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. De rest van de opbrengst gaat naar het Fonds Hulp aan zieken. Met dit fonds helpen we mensen die omwille van ziekte of handicap grote, onverwachte kosten hebben.

Zoals de vorige jaren bieden we je graag brieven aan op naam van je kern of club. Deze kan je bussen in jouw buurt. Op de bankrekening van je kern of club kun je bijhouden wie er loten koopt. Je hoeft ze nu nog enkel te bezorgen. Het werkt!

Stel je eigen 'solidariteitsbrief' samen

Gedaan met knoeien in Word of andere programma's. Vanaf nu kan iedere Samana-kern de brieven voor de solidariteitsactie 2018 zelf personaliseren via www.mygenscom.com/nl/samana 

Hoe je dat best doet, leer je op 1,2,3 dankzij deze vlotte handleiding.

Men kan een bedrag storten op het rekeningnummer van jouw kern. Al wat je dan nog moet doen, is het correct aantal boekjes bezorgen aan wie gestort heeft. (Een moment dat je ook mensen kunt aanspreken en je werking toelichten, als je ze niet gewoon in de bus stopt!) De brieven worden je gratis bezorgd.

Een handje hulp nodig bij de aanmaak? Neem contact op met Gert Smets, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 03 221 95 70.