Wegbeschrijving naar opstapplaats Samana-vakanties CM Mechelen

Het hoofdgebouw van CM Mechelen, Antwerpsesteenweg 261, 2800 Mechelen

De bussen voor de vakanties van de provincie Antwerpen vertrekken allemaal van aan het CM-gebouw in Mechelen, aan de kant van zaal Rezzon. Deze zaal is gelegen aan de middenparking. (Zie plannetjes verderop in dit bericht.)

Adres

Antwerpsesteenweg 261
2800 Mechelen

Wegbeschrijving

Wegbeschrijving CM MechelenVia de E19 kom je op de Antwerpsesteenweg. Je ziet het CM kantoor vanaf de baan (zie foto hierboven). Je draait de parking van de CM op en rijdt voorbij de hoofdingang. Volg de groene pijlen op de plattegrond.

Je volgt de weg langs het CM gebouw. Je neemt dan de eerste afslag naar links op het parkeerterrein.

Parkeren

Parkeren is mogelijk. Je draait de parking van CM op (groene pijlen op plannetje). Je rijdt voorbij de hoofdingang, tussen de twee gebouwen door. Je neemt de eerste afslag naar links op het parkeerterrein (je rijdt zaal Rezzon voorbij).

Je parkeert je auto op de parkeerplaatsen recht voor je (roze rechthoek op het plannetje). Er zijn ook enkele handicap-plaatsen voorzien. 

Niet parkeren op de busparkingNiet parkeren in de gele zone. Dit is de BUSZONE.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

TreinJe neemt de trein tot aan het hoofdstation van Mechelen (niet Mechelen Nekkerspoel).
Adres: Koning Albertplein 2, 2800 Mechelen
Tel: 02 528 28 28


BusJe gaat buiten aan de kant van het Albertplein (niet de kant van de parking) en neemt hier één van de volgende bussen naar het CM-kantoor.
Let op: Neem géén snelbussen! Bus 500 rijdt heel frequent, ook in het weekend. Bus 6 rijdt frequent en in het weekend tot 10u30. Bus 9 rijdt veel minder frequent dan de 2 andere bussen. De busrit duurt zonder file telkens ongeveer 30 minuten.

  • Bus 500 – Mechelen Station-Rumst-Boom-Antwerpen - perron 10 tot aan halte Mechelen Walemstraat. Van daaruit is het nog 500 meter tot aan het CM gebouw.
  • Bus 6 – Mechelen Station-Industrie Noord- Tivoli-Mechelen Station - perron 15 tot aan halte Mechelen Campus I. Van daaruit is het nog 360 meter tot aan het CM gebouw.
  • Bus 9 – Mechelen Station-Industrie Noord- Tivoli-Mechelen Station - perron 15 tot aan halte Mechelen Campus I. Van daaruit is het nog 360 meter tot aan het CM gebouw.

Voorzieningen

Er zijn aangepaste toiletten te vinden in het lokaal “de Rezzon” (het vakantiemateriaal ligt daar momenteel opgeslagen). Linkse rode cirkel op de plattegrond.

Je kan voor het vertrek nog een drankje gaan drinken in de refter. Die ingang hiervoor vind je in het CM-gebouw naast de Rezzon. Gebruik hiervoor de glazendeur. Rechtse rode cirkel op de plattegrond.