Vakantiesalons 2019

Vakantiesalons 2019Beste vrijwilliger

Een nieuw jaar betekent een volledig nieuw vakantieaanbod, dat we graag in de verf zetten op de twee grootste vakantiesalons van Vlaanderen: 

  • Vakantiesalon Antwerpen (24 -27 januari)
  • Vakantiesalon Brussel (7 – 10 februari)

Door deel te nemen aan deze beurzen hopen we veel enthousiaste deelnemers en vrijwilligers te bereiken en onze werking in de spotlight te plaatsen. Daarom vragen we jouw expertise als vrijwilliger. Want wie kan nu beter vertellen over een Samana vakantie dan de vrijwilligers die deze vakantie begeleiden?

Jouw belangrijkste taak op zo’n beurs is de interesse in een Samana brochure bevragen aan beursgangers. 

Zoals je waarschijnlijk wel weet, hebben wij 5 provinciale brochures. De brochures van Antwerpen of Vlaams-Brabant (afhankelijk van vakantiesalon) kunnen onmiddellijk meegegeven worden. De anderen kunnen worden toegestuurd.

Je nodigt hiervoor mensen uit om hun adres- en contactgegevens achter te laten. Tevens kan je meteen ook een Samana gadget meegeven (pen / snoepje). Je kan kiezen voor een shift van 4 uur of een volledige dag. Iedereen die een shift doet, mag sowieso de rest van de dag op het vakantiesalon blijven.

Dus als je je eigen vakantie wilt plannen, is dit ook meteen het ideale moment! We streven er steeds naar om 2-3 personen tegelijk op de stand te hebben, zodat je ook soms een pauze kan inlassen. Er volgt nog een uitgebreide briefing. Dit mag je de maandag voor de start van het vakantiesalon verwachten.

Zie jij het wel zitten om je hiervoor te engageren? Vul dan zo snel mogelijk dit formulier in.

Alvast enorm bedankt en hopelijk tot op één van de vakantiesalons!

Hanne Bortels
Nationaal secretariaat