Welkom op de Samana Vrijwilligersbeurs!

Welkom op de Samana Vrijwilligersbeurs!Vrijwilligerswerk is boeiend en verrijkt je leven. Het geeft je een goed gevoel iets voor een ander te doen. Het maakt je gelukkiger en ... gelukkige mensen leven langer! Vrijwilligerswerk zorgt ook voor nieuwe vrienden.

Daarom nodigt Samana je uit op woensdag 20 februari 2019 van 14 tot 18 uur in Wijnegem om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Als bezoeker krijg je de kans om op een interactieve manier te proeven van de verschillende vrijwilligerswerkingen binnen Samana Antwerpen. Vraag en aanbod worden op een gezellige en informele manier samengebracht.

We nodigen ook alle vrijwilligers van Samana uit om iemand aan te spreken en mee te brengen naar deze beurs. Wie weet breng jij wel een nieuwe collega-vrijwilliger aan?

Of iemand die interesse heeft in een ander vrijwilligersengagement zoals vervoer, thuisoppas ... Je kan er een mooie prijs mee winnen. We verloten zes welness-pakketten!

Ben je ge├»nteresseerd in vrijwilligerswerk, maar kun je woensdag 20 februari niet langskomen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of 03 221 95 70.