Gezocht: Vrijwilligers-chauffeurs en logistiek medewerkers met een hart voor Samana

Gezocht: Vrijwilligers-chauffeurs en logistiek medewerkers met een hart voor SamanaMet Samana beschikken we over een camionette. Hiermee worden er rolwagens en ander materiaal geleverd aan de kernen en aan de vakanties. Daarnaast moet het magazijn beheerd worden en zoeken we mensen om de reizigers voor onze vakanties te onthalen met een tas koffie. Dit alles vertrekt vanuit Mechelen.

We zijn op zoek naar vrijwilligers-chauffeurs om deze transporten te doen. Je moet beschikken over een rijbewijs B+E omdat je dan met de aanhangwagen mag rijden. Andere vereisten zijn er niet. Toch moet je beseffen dat ook het in- en uitladen van de camionette tot je taak behoort en je dus moet heffen en tillen. Een rijbewijs B+E heb je automatisch indien je je rijbewijs gehaald hebt vóór 1989.

We zoeken ook mensen die kunnen helpen om de bussen te laden en lossen of mensen willen onthalen in een cafetaria. In het magazijn zijn er ook altijd dingen te doen.

In ruil bieden we je de maximale forfaitaire vrijwilligersvergoeding aan. Momenteel is dit 33 euro per dag of 16,50 euro voor een halve dag. Je kunt ook je verplaatsingskosten inbrengen.

Wie interesse heeft, neemt contact op met het secretariaat 03 221 95 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Samen bekijken we dan of dit iets voor jou is.