Vrijdag 1 februari 2019 is het zover: De Startavond van Samana Vakanties Antwerpen

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 14:33

Welkom op de Startavond van Samana Vakanties AntwerpenVoor alle vrijwilligers die elk jaar zorgeloze vakanties mogelijk maken voor mensen met een chronische ziekte of een beperking en mantelzorgers.

Jij mag zeker niet ontbreken!

We willen jou en de andere vrijwilligers van harte bedanken om deze vakanties mee mogelijk te maken én we trekken meteen samen het nieuwe vakantie-seizoen in gang.

Ben je 70 geworden in 2018 of heb je besloten om de fakkel als vakantievrijwilliger definitief door te geven? Vermeld dit dan zeker bij je inschrijving, zodat we jou extra in de bloemetjes kunnen zetten.

Breng gerust je partner, een familielid, een vriend of vriendin mee, maar vermeld dit ook op je inschrijving. Wij rekenen op jullie enthousiaste en talrijke aanwezigheid!

Waar

De startavond vindt dit keer plaats in evenementenhal de Populier, Populierenhoeve 22 in Zandhoven. (Adres in te geven op GPS: Osseweg, Zandhoven) Er is voldoende parking.

Routebeschrijving 

Programma

Vanaf 18 uur openen de deuren en verwelkomen we jullie voor een blij weerzien bij een aperitief.

Jean Til, een ware complimententovenaar, vergezelt ons een deel van de avond en trakteert ons op welverdiende, fonkelende complimenten!

Om 19.15 uur blikken we terug op het voorbije jaar en kijken we vooruit naar het nieuwe jaar. We nemen dankbaar afscheid van een aantal medewerkers en heten nieuwe vrijwilligers van harte welkom.

Nadien kunnen jullie verder bijpraten, herinneringen ophalen en gegevens uitwisselen bij een hapje, drankje en een streepje muziek. Deze avond wordt jullie met veel plezier aangeboden door Samana in samenwerking met de Stuurgroep Vakanties.

Nog niet ingeschreven voor de Startavond? 

Met je naam en voornaam en met hoeveel personen je aanwezig zal zijn op de Startavond. De uiterste inschrijfdatum is zondag 20 januari 2019!