Vrijdag 1 februari 2019 is het zover: De Startavond van Samana Vakanties Antwerpen

Welkom op de Startavond van Samana Vakanties AntwerpenVoor alle vrijwilligers die elk jaar zorgeloze vakanties mogelijk maken voor mensen met een chronische ziekte of een beperking en mantelzorgers.

Jij mag zeker niet ontbreken!

We willen jou en de andere vrijwilligers van harte bedanken om deze vakanties mee mogelijk te maken én we trekken meteen samen het nieuwe vakantie-seizoen in gang.

Ben je 70 geworden in 2018 of heb je besloten om de fakkel als vakantievrijwilliger definitief door te geven? Vermeld dit dan zeker bij je inschrijving, zodat we jou extra in de bloemetjes kunnen zetten.

Breng gerust je partner, een familielid, een vriend of vriendin mee, maar vermeld dit ook op je inschrijving. Wij rekenen op jullie enthousiaste en talrijke aanwezigheid!

Waar

De startavond vindt dit keer plaats in evenementenhal de Populier, Populierenhoeve 22 in Zandhoven. (Adres in te geven op GPS: Osseweg, Zandhoven) Er is voldoende parking.

Routebeschrijving 

  • AutootjeVanuit Antwerpen: Neem de E34 tot aan afrit 19 (Oelegem), alwaar u rechts naar Zandhoven gaat. U rijdt via de Oelegembaan en neem de tweede straat rechts (Bogaereweg) vervolgens de Osseweg.
    OPGELET: afrit 19 (Massenhoven) op de E313 is afgesloten wegens wegenwerken. Volg de aanbevolen route langs de E34 zoals hierboven beschreven.
  • Vanuit Turnhout: Neem de E34 tot aan de afrit 20 (Zoersel). Rij rechts in de richting Lier over circa 4 km. U ziet dan aan uw rechterkant de bloemenwinkel Rijmenants, daarvoor slaat u rechtsaf de Osseweg in. Volg de pijlen.
  • Vanuit Hasselt en Herentals: Neem de E313 tot aan afrit Massenhoven, alwaar u rechts richting Zoersel rijdt. Na 1 km ziet u aan uw linkerkant de bloemenwinkel Rijmenants, daarachter slaat u linksaf de Osseweg in. Volg de pijlen.
  • Vanuit Lier: Rij tot over de E313 richting Zoersel. Na 1 km ziet u aan uw linkerkant de bloemenwinkel Rijmenants, daarachter slaat u linksaf de Osseweg in. Volg de pijlen.

Programma

Vanaf 18 uur openen de deuren en verwelkomen we jullie voor een blij weerzien bij een aperitief.

Jean Til, een ware complimententovenaar, vergezelt ons een deel van de avond en trakteert ons op welverdiende, fonkelende complimenten!

Om 19.15 uur blikken we terug op het voorbije jaar en kijken we vooruit naar het nieuwe jaar. We nemen dankbaar afscheid van een aantal medewerkers en heten nieuwe vrijwilligers van harte welkom.

Nadien kunnen jullie verder bijpraten, herinneringen ophalen en gegevens uitwisselen bij een hapje, drankje en een streepje muziek. Deze avond wordt jullie met veel plezier aangeboden door Samana in samenwerking met de Stuurgroep Vakanties.

Nog niet ingeschreven voor de Startavond? 

  • Inschrijving Startavond 2019Stuur ons een mailtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of
  • Bel ons even op het nummer 03 221 95 70.

Met je naam en voornaam en met hoeveel personen je aanwezig zal zijn op de Startavond. De uiterste inschrijfdatum is zondag 20 januari 2019!