Laat je zien

Laat je zienDe laatste jaren heeft de beeldcultuur een zeer sterke en vlugge evolutie gekend in onze samenleving. Niet dat artikels niet meer belangrijk zijn, maar wil je tegenwoordig je boodschap overbrengen, dan moet er een passend beeld bij. Omdat deze evolutie van foto’s zo toegenomen is door o.a. sociale media zijn de privacyregels in het nemen en gebruiken van foto’s aangepast. Daar heb je de laatste maanden heel wat berichtgeving rond aangekregen.

Maar laat je daardoor niet afschrikken om geen foto’s meer te nemen van je Samana-activiteiten of –initiatieven. Het is immers van groot belang dat Samana gezien wordt, want niet gezien is onbekend, is onbemind.

Zowel voor je eigen intern gebruik, als voor je plaatselijke bekendheid zijn beelden belangrijk. Maar vergeet hierbij ook niet onze eigen Samana- facebookpagina, of de Samana-Nieuwsbrief, of de rubriek ‘In de kijker’ van het CM-maandblad ‘Leef’… Het zijn allemaal kanalen om de werkingen van Samana aan mensen te tonen.

Meer informatie over GDPR vind je eenvoudig terug op deze website, bij nuttige informatie onder de rubriek ‘onze werkingen’.

Meer informatie over hoe je een leuke foto kan nemen, kan je terug vinden in de laatste Samana-Nieuwsbrief zomereditie, vanaf bladzijde 12. Daar vind je heel wat nuttige tips.

 

Lees hier de nuttige info over GDPR

 

Lees hier de Samana-Nieuwsbrief zomereditie