Carrouseltheater stelt voor...

CarrouseltheaterCarrouseltheater stelt graag haar nieuwe zaalshows voor.

Deze shows bevatten alle elementen voor een gezellige pretentieloze namiddag/avond met lachen (genre Gaston & Leo) en zingen (meezingers van toen en nu), eventueel met showballet. We passen onze show ook aan naar uw wensen.

Wij bieden volgende shows aan :

1) Carrousel International : In deze show brengen we u naar de gouden muziekjaren '60 waarin hits van o.a. Elvis Presley, Dean Martin, Paul Anka, Tom Jones e.v.a niet mogen ontbreken. Dit alles doorweven met de nodige dosis humor.

2) Croonercarrousel : We brengen u terug naar de periode van de grote bigbands met hun zangers met warme croonerstemmen zoals, Frank Sinatra, Perry Como, AndyWilliams, Engelbert Humperdinck etc.

3) Lachcarrousel : Ontspanningsprogramma met bekende meezingliedjes van toen en nu. Ambiance verzekerd.

4) Schlagercarrousel : Een reis doorheen bekende Duitse en Nederlandstaige schlagers van toen en nu.Alle bekende schlagerliedjes komen aan bod (Christoff, Laura Lynn, Dennie Christian, Rex Gildo, etc)

5) Elvis Carrousel : Een ode aan "The King". Alle bekende Elvishits komen hier aan bod.

6) Carrousel op verzoek : U kan zelf ook uw programma samenstellen. Wij staan open voor alle suggesties.

Alle programma zijn standaard voorzien van een geluidsinstallatie + technieker tot 200pers.

Tarieven :
Show van 2x60min : 650€
Show van 3x45min : 850€

Extra's :
Showballet : op aanvraag
Geluidsinstallatie tot 500pers. : 125€
Geluidsinstallatie vanaf 500pers./openlucht : op aanvraag
Vervoerskosten : 0,19€/km heen en terug vanaf Wommelgem P&R (Eerste 100km gratis)

Voorwaarden : Voorschot van 20% bij boeking. Saldo +/- 10 dagen voor het optreden of cash ter plaatse.

----------

We kunnen u deze shows in samenwerking met Theater/Feestzaal "De Gekke Haan" te Kallo ook als daguitstap aanbieden in volgende formules :

1) Warm middagmaal of avondmaal + namiddag of avondshow à 35€/pp (minimum 40pers.)
2) Voormiddag of namiddag bezoek aan Fort Liefkenshoek (ook toegankelijk voor rolstoelen) of haven van Antwerpen+ Warm middag of avondmaal + namiddag of avondshow à 40€/pp (minimum 40pers.)

Deze formules kunnen desgevallend ook voorzien worden van een broodmaaltijd + taart (middag of avond) voor een meerprijs van 10€/pp.
Onze show/revue duurt +/- 2u30. U kan aan het begin van de show verzoeknummers doorgeven, die dan in de mate van het mogelijke in de show verwerkt zullen worden.

Wij kunnen desgevallend ook voor de busreis heen en terug zorgen. Prijzen op aanvraag.

De capaciteit van de zaal is beperkt tot 135pers. Het kan dus interessant zijn deze uitstap met enkele verenigingen samen te plannen of in samenwerking met de gemeentelijke cultuurraad/seniorenraad/OCMW.

Voorwaarden : Voorschot van 20% (op basis van 40pers) bij boeking. Saldo +/- 10 dagen voor de uitstap of cash ter plaatse.

-----------

Ook op uw reizen (binnen- en buitenland) kunnen we voor animatie/optreden zorgen. Vraag vrijblijven een offerte op maat.

Carrouseltheater

0032 (0) 486 911751
Nieuwe Baan 13
2990 Wuustwezel