Denkdag zingeving en universele waarden

Denkdag zingeving en universele waardenUniversele waarden zijn waarden die we allen delen. Zij vormen het fundament van ons engagement en van ons bezig zijn, van wat we doen. Zo ook in Samana. Tijdens deze denkdag maken we concreet wat deze universele waarden voor onszelf kunnen betekenen, hoe ze richting kunnen geven aan ons vrijwilligerswerk in Samana én wat ze kunnen betekenen voor onze vereniging zelf.

Deze waarden, met name Respect en Liefde, Evenwaardigheid, Vertrouwen, Verbinden en solidariteit, Rechtvaardigheid, Vrijheid, Kennis, Dankbaarheid en Vreugde, werden al eerder bepaald en weerhouden door een werkgroep van vrijwilligers, het Dagelijks Bestuur van Samana en educatieve medewerkers.

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan deze namiddag om samen te kijken hoe we deze waarden concreter kunnen vertalen naar alle verschillende werkingen binnen Samana en CM-Oppas aan huis.

Praktisch

  • Wanneer: maandag 29 april 2019 van 13.30 tot 16 uur.
  • Waar: Theologisch en pastoraal centrum (TPC), Groenenborgerlaan 149, 2020 Antwerpen
  • Deelnameprijs: gratis.
  • Inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 03 221 95 70.
  • Voor vrijwilligers en deelnemers van Samana.