Kom mee genieten!

Kom mee genieten!Of je nu een nieuwe vrijwilliger bent of een ‘oude rot’ in het vak, wij willen je graag bedanken. Daarom nodigen we alle vrijwilligers van de Warme Buurt graag uit op een bedankingsmoment. Ziekenzorg trakteert!

Warme Buurt Stad

Je bent welkom voor een lekker etentje op vrijdag 24 juni. Plaats van afspraak is restaurant de Houten Clara, Graanmarkt 15 te Antwerpen. Je wordt verwacht op 12 uur. Graag vooraf een seintje aan Eliane De Boeck indien je aanwezig kan zijn!

Warme Buurt Deurne

Op 5 juli trekt de vrijwilligersgroep van Deurne naar het trappistencafé in Westmalle. We spreken af om 15 uur aan het trappistencafé, Antwerpsesteenweg 487 Westmalle. Zij die samen met Louisa en Eliane met bus 410 willen gaan, komen bijeen aan de halte Ruggeveldlaan, (August Van de Wielelei, aan taverne De Haas) om 14.10 uur.

Warme Buurt Merksem

Ook de vrijwilligers van de Warme Buurt Merksem mogen genieten van een lekker etentje, en dit op vrijdagavond 15 juli. Meer praktische details volgen!

Welkom aan de nieuwe Berchemse vrijwilligers!

Welkom aan de nieuwe Berchemse vrijwilligersSinds kort zijn we in Berchem gestart met een nieuwe Warme Buurt. Maar een Warme Buurt kan natuurlijk niet bestaan zonder… vrijwilligers! Daarom willen we de nieuwe Berchemse vrijwilligers graag van harte welkom heten. We hopen dat dit engagement jullie veel warme contacten en voldoening zal schenken.

Ben jij vrijwilliger in Berchem? Dan ben jij welkom op donderdag 30 juni om 14u in dienstencentrum De Veldekens (Frans Beckersstraat 33, Berchem) om een eerste keer kennis te maken met jouw collega-vrijwilligers. Tot dan!

Foutje geslopen in het vrijwilligerskompas

Foutje in het vrijwilligerskompasIn het vrijwilligerskompas is een klein foutje geslopen. Zowel de vorming ‘EHBO’ als ‘Hulp bij het dagelijks leven en rolstoelrijden’ zouden op hetzelfde moment doorgaan. De vorming ‘EHBO’ gaat echter door op vrijdag 23 september in de voormiddag, terwijl de tweede workshop in de namiddag gepland staat.

Hier vind je de juiste informatie.

Lees meer...

Bereikbaarheid secretariaat in de zomer

Het Ziekenzorgsecretariaat wenst je een heerlijke zomer!Tijdens de zomervakantie (1 juli tot en met 31 augustus 2016) blijft het secretariaat geopend, hetzij wel onder een minimum bezetting. Vanaf 1 september 2016 staat het voltallige team terug paraat om je verder te helpen met alle vragen.