Wie is Youston?

Wie is Youston?YOUSTON, alias Kenny Philippaars, een nieuwe naam met een toffe poppy sound.

De zangcarrière van Kenny nam een vliegende start in de zomer van 2008 toen hij gevraagd werd als lid van de boysband Get Ready! Na 9 jaar besloot Kenny om met een eigen muzikaal project van start te gaan onder de naam YOUSTON.

Op 4 mei 2017 kwam de eerste single 'In mijn armen' uit. Met bijhorende videoclip en promoclip die vlot onthaald werd op MENT-tv behaalde Youston de nummer 1 in de Vlaamse top 50.
Na de eerste single verschenen nog 3 nummers die de hoogste toppen scoorden in de BENE top 50: “Volg mij”, “Sterker dan alleen” en “Alles en meer”.

Youston brengt een mix van zijn eigen Nederlandstalige nummers en enkele covers zoals een medley van Marco Borsato, “het is een nacht”, “just say hello”, “line-dance” … en zo veel meer. Een muziekgenre voor een zeer ruim publiek.

Youston gaat voluit voor ambiance en laat zich graag omringen door twee dansers en/of danseressen van het Stardancers Showballet waarvan hij ook zaakvoerder en choreograaf is. Zijn jarenlange ervaring en samenwerking met verschillende artiesten zorgt er voor dat het optreden steeds tot in de puntjes is afgewerkt.

Youston boeken op uw evenement?

Shownamiddagen, schlagerfestivals, kermisfeesten, gastartiest bij fanbals, verrassingsoptredens, privéfeesten, seniorendagen, dinershows … het kan allemaal!
Youston kan geboekt worden met of zonder dansers / danseressen.

  • Optreden: 35 minuten of 2 x 20 minuten
  • Prijs: 300 euro
  • Prijs met showballet: 550 euro

Info & boekingen

Kenny Philippaars
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0498 31 33 11
&
Elke Sirou
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0479 22 08 65