Bestel nu materiaal voor de Dag van de Chronisch zieke mensen

Dag van de Chronisch zieke mensenZondag 13 oktober lijkt nog een eindje weg maar om alle materialen van de Dag van de Chronisch zieke mensen tijdig ter plaatste te krijgen, kan je nu alvast je bestelling doorgeven. Sommige kernen deden dit reeds spontaan, alle andere hebben hiervoor nog tijd tot 15 september 2019.

Het gamma blijft gelijkaardig als voorgaande jaren:

 • Aandachtskaart - € 0,15 per kaart
 • Broodzak - € 2,10 per kg of € 0,03 per stuk
 • Ideale Gemeentekaart - € 0,15 per kaart
 • Raamaffiche - € 0,10 per affiche

Naar Bestelformulier

Dinsdag 12 november 2019: een datum om in te kaderen

Dinsdag 12 november 2019: een datum om in te kaderenDinsdag 12 november 2019 wordt een onvergetelijke dag. Noteer 'm alvast in je agenda: een Waarderingsdag, een dag voor JOU!

De uitnodiging en meer info mag je kort na de zomervakantie verwachten, maar we kunnen je nu al verklappen dat je om 14u van harte wordt verwacht in deSingel, samen met 899 andere Samana-vrijwilligers uit de provincie.

We beloven een progamma waar een mens blij van wordt. En o ja, er zijn BV's van de partij...

Later meer!

Samana fleecedekentje permanent in het gamma

Attentie Dag van de MantelzorgDoor het grote succes werd besloten om het Samana-fleecedekentje vast op te nemen in het assortiment van beschikbare Samana-materialen.

Het dekentje werd de afgelopen maanden aangeboden als Mantelzorgattentie maar werd bijbesteld om aan alle vragen tegemoet te kunnen komen.

 • Blauw met opdruk Samana
 • Formaat: 120 x 180 cm
 • Prijs per stuk: € 4
 • Levering rond de Dag van de Mantelzorg op 23 juni 2019

Bestel hier!

Wie is Youston?

Wie is Youston?YOUSTON, alias Kenny Philippaars, een nieuwe naam met een toffe poppy sound.

De zangcarrière van Kenny nam een vliegende start in de zomer van 2008 toen hij gevraagd werd als lid van de boysband Get Ready! Na 9 jaar besloot Kenny om met een eigen muzikaal project van start te gaan onder de naam YOUSTON.

Op 4 mei 2017 kwam de eerste single 'In mijn armen' uit. Met bijhorende videoclip en promoclip die vlot onthaald werd op MENT-tv behaalde Youston de nummer 1 in de Vlaamse top 50.
Na de eerste single verschenen nog 3 nummers die de hoogste toppen scoorden in de BENE top 50: “Volg mij”, “Sterker dan alleen” en “Alles en meer”.

Youston brengt een mix van zijn eigen Nederlandstalige nummers en enkele covers zoals een medley van Marco Borsato, “het is een nacht”, “just say hello”, “line-dance” … en zo veel meer. Een muziekgenre voor een zeer ruim publiek.

Lees meer...

De Zolderzangers stellen zich voor...

De Zolderzangers stellen zich voor...De zolderzangers brengen voor jullie een muzikale namiddag onder het motto “Zing met ons mee”. Wij zijn een 12-tal (brug)gepensioneerde zangers – allen lid van het Mannenkoor ZWK – en brengen gedurende 2 x 35 à 40 minuten een licht gevarieerd programma van klassiekers uit de jaren 60 en 70. Wij zorgen voor tekstblaadjes, dus meezingen kan.

 • Onkosten : 100,- € + 1 consumptie per persoon
 • In de maand december kunnen we een aangepast Kerstprogramma brengen, aan dezelfde voorwaarden.
 • Contact : Eddy Van den Driessche
  Tel. : 03 325 50 75
  GSM : 0475 287 275
  e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.