Bestuursvernieuwing - Samana helpt!

Bestuursvernieuwing - Samana helpt!Net zoals jullie zich inzetten voor Samana is ook de zon zich stevig aan het inzetten om er een topzomer van te maken. Het Samana-secretariaat wenst jullie dan ook een deugddoende vakantieperiode. Misschien wel een goed moment om je te laten inspireren, zoals het belangrijke thema van ‘bestuursvernieuwing’ in jullie werking. We spreken bewust over ‘bestuursvernieuwing’ en niet over ‘bestuursverkiezing’. Voor Samana is het gesprek hierover van veel meer belang dan enkel en alleen maar streepjes zetten achter een naam. Het gaat over eens stilstaan bij de toekomst (op korte termijn) van jullie afdeling, bij wat jullie allemaal doen. Voelt iedereen zich goed bij zijn taken? Vinden we het nog leuk wat we doen? Is er goesting om eens iets uit te proberen?

Bij de vorige bestuursvernieuwing, intussen weeral vier jaar geleden, hebben we de kans gehad om in de meeste afdelingen hierover in dialoog te gaan. Want voor alle duidelijkheid, dit onderwerp vraagt een gesprek op maat, rekening houdend met jullie context en realiteit, maar ook uitnodigend naar de nabije toekomst. Jullie toekomst! En die uitnodiging en gelegenheid willen wij elke afdeling ook bieden.

Samana trekt ruim een jaar, startend vanaf september, de tijd uit om bij jullie afdeling eens langs te komen. Wij wachten op je reactie!

Je kan ons contacteren op:

  • Tel. 03 221 95 70
  • Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Niet aarzelen, maar doen.