Lentebeurs: crea in andere culturen

Welkom op de Crea LentebeursCreativiteit is van alle tijden. Overal ter wereld zijn mensen individueel of in groep creatief bezig. Soms puur als ontspanning, soms uit noodzaak om te kunnen overleven. Oude dakpannen worden beschilderd of beplakt met servietten, plastiekzakjes verknipt en omgetoverd tot een krans, theezakjes geplooid tot figuurtjes op een wenskaart… Kantklossen, matjes weven, breien en haken, potten bakken, juwelen maken… Elke bevolkingsgroep heeft zo z’n eigen tradities en stijl.

Tijdens de Lentebeurs van de Crea- en Hobbyclubs van Ziekenzorg op vrijdag 18 maart 2016 kan je ontdekken welke creaties de clubs het voorbije jaar maakten. Naar jaarlijkse gewoonte wordt er ook een wedstrijd gehouden. Het thema dit jaar is: ‘Crea in andere culturen’.

Gezocht

Vrijwilligers met oog voor creativiteit die willen zetelen in een ‘onpartijdige’ jury. Voorwaarde: zelf niet deelnemen aan de wedstrijd, geen deel uitmaken van een groep die deelneemt en niet omkoopbaar zijn door steekpenningen of drankjes.

Praktisch

  • Tentoonstelling met demo’s op vrijdag 18 maart 2016 van 13.30 uur tot 15.30 uur
  • Waar: CC ’t Gasthuis, Turnhoutsebaan 199, Wijnegem
  • Prijs: gratis!
  • Wil je deelnemen aan de wedstrijd? Of deel uitmaken van de jury? Graag inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 03 221 95 70