Bestel nu je agenda's en kalenders 2020

Bestel nu je agenda's en kalenders 2020Je kan als kern of club opnieuw kalenders of agenda's bestellen voor het komende jaar.

De kostprijs blijft onveranderd: 1,25 euro per agenda, 0,75 euro per kalender.

Bestellen kan tot 5 juni 2019.Naar bestelpagina

Nood aan een zorgeloze, verrassende vakantie? Er zijn nog enkele plaatsen bij Samana vakanties!

Nood aan een zorgeloze, verrassende vakantie? Er zijn nog enkele plaatsen bij Samana vakanties!We organiseren vakanties voor mensen met een chronische ziekte en mantelzorgers en hebben ook een apart aanbod voor mensen met een verstandelijke beperking.

De eerste vakantie ging al van start in maart en we sluiten het jaar af met een knaller in december. Voor enkele vakanties zijn er nog vrije plaatsen. Als je je nu inschrijft, stap jij binnenkort misschien ook in Mechelen op de bus richting jouw droomvakantie!

Voor citytrippers hebben we nog plaatsen naar het bruisende Londen (21/4 tem 25/4). Diegenen die van de natuur houden en het actieve niet uit de weg gaan, kunnen zich nog inschrijven voor de Fietsvakantie in de Waddeneilanden (29/6 tem 5/7). Je kan je eigen (aangepaste) fiets meenemen of we voorzien een fiets ter plaatse. Voor liefhebbers van pasta, gezellige steden en prachtige natuur zijn er nog enkele plaatsen voor de vakantie naar Verbania, Italië (22/6 – 29/6).

Ken je nog gezinnen met een persoon met een chronische ziekte, of jongvolwassenen met een chronische ziekte die genieten van een huiselijke sfeer waar ‘alles mag en niets moet’? Dan hebben we nog enkele plaatsen op de vakantie naar Arcen in Nederland (16/8 tem 23/8).

Maar er zijn ook nog vrije plaatsen dichter bij huis. Zo is er nog plaats voor enkele mensen zonder mentale of mobiliteitsproblematiek voor de vakantie naar Ter Duinen in Nieuwpoort (6/9 tem 13/9). En ook voor de doelgroepvakantie naar Vayamundo in Oostende (31/5 tem 7/6): ken jij personen met een lichte tot matige verstandelijke beperking zonder mobiliteitsproblematiek die kunnen genieten van een weekje uitwaaien aan zee? Zij kunnen zich hier nog voor inschrijven!

Voor een aantal vakanties in het najaar zijn er ook nog plaatsen.

Kom je als vrijwilliger in contact met mogelijke geïnteresseerden? Verwijs gerust naar de brochure “Verrassende Vakanties 2019”.
De brochure thuis ontvangen? Dat kan! Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 03 221 95 70.

Uitnodiging: Symposium Ouderenzorg - vrijdag 26 april 2019

Uitnodiging: Symposium Ouderenzorg - vrijdag 26 april 2019Ouderenzorg in de stad en de regio Antwerpen is en wordt een zeer belangrijke uitdaging. Graag willen wij u uitnodigen voor het symposium ouderenzorg.

Op deze manier horen wij uw ervaring en bepalen we samen welke oplossingen en prioriteiten er zijn en welke verbeterprojecten na het symposium moeten opgestart worden. Dit is het moment om samen een traject te starten en uit te bouwen en om dit ook politiek te verankeren.

Wij hebben uw inbreng nodig, bepaal nu mee hoe we de gezondheidszorg voor ouderen in de regio beter op elkaar kunnen afstemmen en ons samen kunnen voorbereiden op de ouderenzorg van de toekomst.

Op het Symposium Ouderenzorg brengen wij gezondheidsprofessionals samen om op zoek te gaan naar oplossingen voor de toename van complexe zorg bij ouderen in Antwerpen. Het symposium wordt georganiseerd door UMCA (Universitaire Medische Campus Antwerpen - UAntwerpen) en de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen.

Deelname is gratis. Inschrijven verplicht en kan tot 21 april 2019.

Voor wie?

Iedereen met interesse of expertise in ouderenzorg in het Antwerpse.

Wanneer?

Vrijdag 26 april 2019, 13.30 -18.30 uur

Waar?

UAntwerpen - Campus Drie Eiken (Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk)

Programma en Inschrijven

Uitnodiging: Dimitri Leue - Wat valt er?

Uitnodiging: Dimitri Leue - Wat valt er?Beste vrijwilliger,

Op woensdagavond 29 mei 2019 zullen we opnieuw Rerum Novarum vieren in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. Het programma ziet er alvast veelbelovend uit met een aantal nieuwigheden en uiteraard ook een leuk optreden: dit jaar van Dimitri Leue met zijn eerste Comedy-show ‘Wat Valt Er?’

Wij nodigen graag iedereen die zijn steentje bijdraagt tot onze grote beweging.net uit om deel te nemen aan deze viering. Dat wil zeggen dat we ook alle professionele en vrijwillige medewerkers van Samana heel graag verwelkomen. Van huisbezoeker tot bestuursvrijwilliger, van coördinator tot educatief medewerker: iedereen is er welkom!

Met heel veel toffe groeten,
De Smet Jo
Beweging.net |Stafmedewerker
2800 | B-Mechelen
tel 015 29 25 59 | gsm 0485 520 280
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.| http://mechelen-turnhout.beweging.net
http://www.facebook.com/bewegingmechelenturnhout

Uitnodiging: Bronzen Pagadder op dinsdag 28 mei om 20 uur

Uitnodiging: Bronzen Pagadder op dinsdag 28 mei om 20.00 uur