CM-Oppas aan huis

Oppas aan huisBij langdurig zieke of zorgbehoevende bejaarden

Zorgt u ook met hart en ziel voor een langdurige zieke, een zorgbehoevende bejaarde, een kind of een volwassene met een beperking? Maar wilt u ook eens ergens naartoe, een belangrijke boodschap afhandelen, gewoon eens op adem komen, een hobby uitoefenen, naar een feest gaan … Of bent u alleenstaande en kunt u niet alleen buiten om een wandeling te maken?
Op die momenten kunt u terecht bij de dienst CM-Oppas aan huis. De zorg wordt van u overgenomen door een oppasser van onze dienst. U betaalt per begonnen uur 2,60 euro. U krijgt hiervoor een factuur thuisgestuurd.

Wat kunt u verwachten?

Onze oppassers zijn discrete, gemotiveerde en opgeleide vrijwilligers. Hun voornaamste taak is aanwezig zijn en instaan voor gezelschap en toezicht. Zij zorgen, in overleg met de zorgbehoevende persoon en de familie, voor een aangename tijdsbesteding: een spel spelen, wandelen, voorlezen, een praatje slaan, kaarten, … Zij kunnen eveneens hulp bieden bij dagdagelijkse zaken zoals een maaltijd opwarmen, hulp bij het verplaatsen, hulp bij het toiletbezoek, … In noodsituaties verwittigen zij de hulpverleners en familie. Onze oppassers ontvangen een onkostenvergoeding en zijn verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid.

Waar en wanneer?

Oppas is mogelijk bij u thuis tijdens de week en in het weekend, zowel overdag als ’s avonds. Aanvragen doet u best een week op voorhand, bij voorkeur telefonisch. Op basis van de beschikbaarheid van onze vrijwilligers wordt uw vraag zo goed mogelijk ingevuld.

Meer weten?

CM-Oppas aan huis
Tel. 03 221 94 20
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klachten

Bent u ontevreden over onze dienstverlening? Laat het ons weten. Bij een klacht kunt u telefonisch contact opnemen en vragen naar het coördinator of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het woord ‘klacht’ in de onderwerpregel. Wij garanderen een eerste reactie binnen de 7 dagen en de volledige behandeling van je klacht binnen de 30 (max. 45) dagen.

Tip

Voor Nachtzorg kunt u terecht op het telefoonnummer 03 220 17 77 of surfen naar www.nachtzorg.be