Beleidsplan - Cluster 1

Plaatselijke Werking Actielijn 3

We maken meer zichtbaar wat de plaatselijke werking concreet realiseert en welke bijdrage ze levert aan een warme en zorgzame buurt.

Wie?

Hier zoeken we reporters en schrijverstalenten. Nieuwsgierige mensen (chronisch zieke mensen, mantelzorgers, vrijwilligers en beroepskrachten) die genieten van het vertellen van kleine en grote verhalen die zich afspelen in de ‘parelkwekerij’ van de plaatselijke werking.

Ariadne Actielijn 1

We bouwen bondgenoot.be sterker uit zodat dit een volwaardig online platform voor informatie en netwerking wordt.

Wie?

Hier hebben we verschillende mensen nodig. Mensen die graag kennis verzamelen, ordenen en delen, mensen die affiniteit hebben met sociale media, een ‘luisterend oor/g’ hebben in online contact, maar ook reporters en verhalenvertellers zijn meer dan welkom. Uiteraard ondersteunen we deze groep met experten die ook qua informatica dit platform mee kunnen uitbouwen.

Mantelzorg Actielijn 1

We bouwen Ma-Zo sterker uit als een virtueel ontmoetingsplatform en een online informatieplatform.

Wie?

Hier hebben we verschillende mensen nodig. Mensen die graag kennis verzamelen, ordenen en delen, mensen die affiniteit hebben met sociale media, een ‘luisterend oor/g’ hebben in online contact, maar ook reporters en verhalenvertellers zijn welkom. Uiteraard ondersteunen we deze groep met experten die ook qua informatica dit platform mee kunnen bouwen.